Zdraví


Co zabírá na nafouknuté břicho

Co zabírá na nafouknuté břicho

Nadýmání, plynatost, prostě nafouknuté břicho trápí čas od času každého z nás. Z nějakého důvodu se nám ve střevech začnou hromadit plyny a nepříjemně nás tlačí v břiše. Plynatost má většinou nějakou banální příčinou, může být ale také průvodním projevem nějakého vánějšího...


Čtěte více

Jak připravit chutné šunkofleky

Jak připravit chutné šunkofleky

Šunkofleky zná snad opravdu každý. Oblíbená pochoutka z těstovin a uzeného masa se připravuje v každé školní jídelně i v řadě domácností. Toto jídlo se vaří s velkou oblibou u strávníků po mnoho generací.  Připravit si šunkofleky je opravdu jednoduché, rychlé a...


Čtěte více

Zázračná echinacea. Proč byste ji měli mít doma?

Zázračná echinacea. Proč byste ji měli mít doma?

Třapatka nachová neboli Echinacea purpurea je rostlina známá svými pozitivními účinky na oslabenou imunitu. Prvními obyvateli, kdo využívali její sílu, byli severoameričtí indiáni. Používali její kořen a nať k léčení vysokých teplot a především zánětlivých onemocnění, včetně zanícených ran. Třapatka obsahuje polysacharidy,...


Čtěte více

Nejlepší recepty se špenátem

Nejlepší recepty se špenátem

Špenát už dávno nevnímáme jen jako zelenou hromádku vedla bramborových knedlíků a masa na česneku, na našem jídelníčku se objevuje v mnoha dalších variantách. Můžete si z něj uvařit polévku, přidat ho do omáčky na těstoviny, naplnit jím roládu nebo upéct slaný...


Čtěte více

4 tipy pro zlepšení sebevědomí

4 tipy pro zlepšení sebevědomí

Míra sebevědomí ovlivňuje kvalitu našeho života, ať už to, jak dokážeme navazovat vztahy, nebo v oblastech jako je úspěch, kariéra, vnímání štěstí ve svém životě nebo v řadě jiných oblastí. Pokud je naše sebevědomí nízké, ztrácíme odvahu ve svém životě cokoli vybudovat...


Čtěte více

Recept na zapečené těstoviny

Recept na zapečené těstoviny

Klasické šunkofleky nebo italské lasagne asi známe všichni, jejich přípravu asi není třeba nikomu popisovat.Těstoviny jsou ale úplně úžasná univerzální surovina, z níž můžete vytvořit desítky velmi dobrých jídel. A samozřejmě těch zapečených. Stačí dobrý nápad a během chvilky máte výborný oběd,...


Čtěte více

Page 5 of 86« First...34567...102030...Last »