Zdraví


Jednoduchá a chutná fazolová polévka

Jednoduchá a chutná fazolová polévka

Neodmyslitelnou surovinou ve fazolové polévce, jak již vyplývá z názvu, jsou fazole. Možná vás to překvapí, ale tato bobovitá rostlina je známá v Evropě teprve od 16. století. Fazole původně pochází z Ameriky a některé jiné odrůdy také z Asie. V Evropě...


Čtěte více

Cukrovka je velký strašák. Jak se jí vyhnout?

Cukrovka je velký strašák. Jak se jí vyhnout?

Cukrovka je zatím stále ještě nevyléčitelná nemoc, ale při dodržování několika důležitých zásad, můžete i s ní vést plnohodnotný život. Hlavním projevem cukrovky je zvýšená hladina cukru v krvi, v dalších stádiích je také například ohrožen zrak, špatně se hojí rány a...


Čtěte více

Jak připravit rajskou omáčku

Jak připravit rajskou omáčku

Rajská omáčka je ve všech svých variantách rozšířená po celém světě. Ovšem hlavní ingredienci mají všechny stejnou, a to jsou rajčata. Jejich chuť musí být v omáčkách dominantní. Názvy omáčky z rajčat se po světě mohou různě měnit, například v Mexiku ji...


Čtěte více

Co zabírá na nafouknuté břicho

Co zabírá na nafouknuté břicho

Nadýmání, plynatost, prostě nafouknuté břicho trápí čas od času každého z nás. Z nějakého důvodu se nám ve střevech začnou hromadit plyny a nepříjemně nás tlačí v břiše. Plynatost má většinou nějakou banální příčinou, může být ale také průvodním projevem nějakého vánějšího...


Čtěte více

Page 5 of 87« First...34567...102030...Last »