Nejlepší cviky na břicho

Napsal

Krásné ploché bříško je snem snad každé ženy, bohužel ne všechny se pevným pupíkem můžeme chlubit. Zatímco někomu bylo vyrýsované břicho přírodou naděleno do vínku, jiný se pro něho musel dřít. A pak jsme tu i my – ženy a dívky, které mají kolem bříška nepěknou pneumatiku a chtějí se jí zbavit. Jenže jak?

Pokud chcete krásné bříško, měli byste znát nejlepší cviky na břicho. Jejich důsledné dodržování vás možná bude stát nepříjemné chvilky spojené s bolestí, namožením svalů a mnohdy si i řeknete, že se na to můžete vykašlat. Pokud ale vydržíte a nevzdáte se, uvidíte po čase příjemné změny. A za ty všechna bolest, námaha a odhodlání určitě stojí!

Vyzkoušejte nejlepší cviky na břicho a dosáhněte vysněné představy

Krásného bříška nedosáhnete přes noc. Máte-li takové představy, rychle si je vyžeňte z hlavy. Pokud máte místo břicha pneumatiku a uložený tuk, pak určitě víte, že jste k němu taky nepřišli ze dne na den. Proto je logické, že se jen nemůžete zbavit jako mávnutím kouzelného proutku. Chce to vytrvalost, důslednost, pravidelnost a odhodlání. Vyzkoušejte nejlepší cviky na břicho, které jsme pro vás našli a ukryli do následujících řádků!

  1. Prkno

    Tento cvik slouží ke zpevnění hlubokých břišních svalů a nebudeme lhát, že může být na začátku hodně nepříjemný a značně bolestivý. Provádí se tak, že si lehnete na břicho, zvednete tělo na loktech a špičkách nohou a v této poloze budete tělem pohybovat směrem dopředu a dozadu. Pohyb nemusí být dlouhý, ale musíte dbát na pevná a rovná záda a vzpřímenou hlavu.

  2. Kolo

    Nene, určitě nemusíte jít ven, sednout na svůj bicykl a vyrazit do přírody na několika kilometrovou projížďku vražedným tempem. My máme na mysli cvik, který jízdu na kole imituje a provádí se v pohodlí domova. Jak na něj? Lehněte si na záda, ruce si položte na hrudník a nohy zvedněte lehce nad podlahu. Celé kouzlo spočívá v tom, že budete nohama simulovat jízdu na kole, přičemž si posílíte přední břišní svaly, pas a dokonce i boky.

  3. Zkracovačky

    Pro posílení šikmých břišních svalů slouží cvik nazvaný boční zkracovačky, při kterém vleže na zádech držíte nohy u sebe, pokrčíte je v kolenou a položíte na jednu stranu. Ruce máte za hlavou a zvedáte horní polovinu těla směrem nahoru.

Inspiraci na cviky na bříško najdete i na následujícím videu:

Share

Jsem moc ráda, že se mohu podílet na tvorbě tohoto webu. Je mi potěšením připravovat pro Vás články z nejrůznějších oblastí, pro něž čerpám informace ze svých vlastních zkušeností. Nejraději mám články na téma vztahů, módy, krásy a bytového designu. Psaní článků je mou vášní a třetím rokem i největším koníčkem. Jsem ráda, že se o to můžu s Vámi podělit :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *