Napsal

Milujete cestování? Rádi se vydáváte za dobrodružstvím? Milujete poznávání nových míst, tajných zákoutí a částí země, kde třeba ještě vůbec nikdo nebyl? Pak si určitě jako každý zapálený cestovatel při pohledu na mizející finance z vaší peněženky i bankovního účtu pohráváte s otázkou, jak cestovat a neutratit přitom majlant? Každý, kdo se někdy vydal dál, nežli za kopec jeho rodné hroudy, určitě moc dobře ví, že cestování rozhodně není zadarmo. Každý způsob dopravy něco stojí, nemluvě o ubytování, stravě a dalších výdajích. Zážitky jsou sice krásná věc, ale těch peněz co to stojí…

Jak cestovat a neutratit přitom majlant
Proto jsme se rozhodli napsat dnešní článek, ve kterém se pokusíme přijít na způsob, jak cestovat a neutratit přitom majlant. Ne každý z nás je totiž dítětem bohatého šejka, co by si mohl dovolit nekonečnou cestu okolo světa, aniž by to jeho peněženka poznala. Škoda. Postavme se tedy nohama zpátky na zem a zkusme se zamyslet nad tím, jak si cestování užít i bez nutnosti vydat se kompletně z peněz. Světe div se – jde to!

Jak cestovat a neutratit přitom majlant? Možná víme, jak na to!

Každý z nás si minimálně jednou položil otázku: jak cestovat a neutratit přitom majlant, protože co si budeme povídat: není to za hubičku! Nezáleží ani tak na tom, kam se vydáte – jestli se rozhodnete strávit několik dní za hranicemi země u našich sousedů, nebo pokud se plácnete přes kapsu a vydáte se do některé z exotických destinací. Tak či tak to nebude zadarmo. I tak ale víme, jak se postarat o to, aby vám peníze neutíkaly zběsilou rychlostí.

Kupujte jízdenky či letenky last minute

Jedním ze způsobů, který napadne snad každého rozumně smýšlejícího člověka, jak cestovat a neutratit přitom majlant, je pořízení letenek nebo jízdenek na poslední chvíli. Říká se tomu last minute a pravdou je, že v tomto případě můžete ušetřit pěkné peníze. K last minute nabídkám se dostanete tehdy, kdy někdo jiný na poslední chvíli svůj let nebo jízdu odřekne a jeho místo se tak uvolní. Je potřeba sledovat nabídky!

Omezte služby na hotelu

Hodně lidí si říká, že když už jedou na dovolenou, pak se nebudou omezovat. Zajistí si tak hotel all inclusive, tedy se vším všudy, což je sice příjemný luxus, za který si ale musíte zaplatit. Pokud cestujete častěji, pak si nemusíte při každém výletu dopřávat neomezený komfort a místo toho se určitě spokojíte s levnější variantou. Budete se možná divit, ale i levnější ubytování s poloviční nabídkou služeb dokáže uspokojit vaše potřeby!

Cestujte ve více lidech

Pokud přemýšlíte, jak cestovat a neutratit přitom majlant, pak necestujte na vlastní triko a přizvěte k sobě stejně nadšené lidi, jako jste vy. Nejenže je to ve větší partě daleko větší zábava, ale navíc se spravedlivě rozdělíte o všechny výdaje a na jednoho člověka tak rázem vyjdou menší peníze.
Share

Jsem moc ráda, že se mohu podílet na tvorbě tohoto webu. Je mi potěšením připravovat pro Vás články z nejrůznějších oblastí, pro něž čerpám informace ze svých vlastních zkušeností. Nejraději mám články na téma vztahů, módy, krásy a bytového designu. Psaní článků je mou vášní a třetím rokem i největším koníčkem. Jsem ráda, že se o to můžu s Vámi podělit :)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *