Cestování: 8 úžasných nápadů na dárky pro cestovatele

Napsal

Pokud vaše kamarádka nebo kdokoliv jiný z vašich blízkých rád cestuje a prozkoumává svět, nebude těžké mu vymyslet nějaký líbivý dárek, kterým uděláte dojem. Připravili jsme pro vás seznam těch nejlepších dárků, které jsou pro milovníky cestování velmi potřebné.

1.      Hodinky s mapou

Mapa je nejvyšší známkou cestovatelského ducha. Stylové hodinky s mapou v pozadí jsou perfektním dárkem.

2.      Cestovní deník

Mezi nejlepší tipy na dárky pro milovníky cestování patří cestovní deník, do kterého si mohou zapsat své poznatky z cest. Nemusíte sáhnout po obyčejném notesu, na trhu existují různé formy, například doplněné o samolepky, stírací mapy apod.

3.      Cestovní batohy

Žádná plánovaná cesta se neobejde bez pořádného batohu. Myslete na to, až budete vybírat dárek pro někoho, kdo je stále na cestách.

4.      Víkendové tašky

Alternativou batohů mohou být tzv. víkendové tašky, které využijí cestovatelé, kteří někam vyráží pouze na pár dnů.

5.      Sluchátka

Sluchátka jsou další nepostradatelnou součástí těch, co obráží svět. Ať už kabelové, nebo bezdrátové, vsaďte se, že obdarovaný bude za tento dárek vděčný.

6.      Bluetooth reproduktory

Pokud jde o hudbu, další nejlepší věcí, kterou lze považovat za jeden z mnoha nápadů na dárky pro milovníky cestování, jsou přenosné reproduktory.

7.      Digitální full HD kamera

A teď něco pro cestovatelské vloggery – nic nepřekoná dárek, kterým je digitální full HD kamera. Mezi nejoblíbenější patří voděodolné kamery Go Pro, které se pyšní i dlouhou výdrží baterie.

8.      Stativy na telefon

Pořádný fotoaparát něco stojí. Ale co takhle kompromis a darovat malé stativy na telefon? Jsou cenově dostupné a hodí se téměř pro každý telefon.

Ráda nakupujete a vymýšlíte dárky? Nebo je to pro vás velká otrava?

Zdroj foto: pixabay.com

Share

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *