Lagerfeld šokoval : Dědictví připadne mladému modelovi

Napsal
Lagerfeld šokoval : Dědictví připadne mladému modeloviMódní návrhář Karl Lagerfeld (76) si prý dokáže představit, že by jeho dědicem mohl být topmodel Baptiste Giabiconi. Model Baptiste Giabiconi patří k miláčkům designéra Karla Lagerfelda. Považuje ho za syna, kterého nikdy neměl.
Lagerfeld patří k nejuznávanějším módním tvůrcům na světě. Od roku 1984 je hlavním designérem značky Chanel. “Baptiste mi někdy připadá jako můj adoptivní syn. Jako dědic,” řekl módní guru magazínu deníku Süddeutsche Zeitung. Lagerfeld, který se podle svých slov nemůže na Giabiconiho vynadívat, sám děti nikdy mít nechtěl. Řekl ale, že kdyby byl žena, Bylo by to určitě jinak.
V pohledném mladíkovi slavný návrhář prý vidí dokonalého syna. “Musím své zkušenosti jednou předat dále. Proč tedy ne jemu?,” Klade si v rozhovoru otázku Lagerfeld, který Giabiconiho objevil.

Mladý Francouz ještě před rokem pracoval v jedné továrně v Marseille. Nyní patří k nejlépe placeným manekýnům světa. O svém objeviteli říká: “Rozumíme si i beze slov.”

Share

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *