Otevřená obuv do slunečného počasí

Napsal

Otevřená obuv do slunečného počasíeploty nad 20 stupňů Celsia dokazují, že jaro je v plném proudu a co nevidět nás začne zahrnovat letním počasím. Kromě krátkých sukní, kraťasů či triček si hlavně mladé dívky žádají také otevřené nízké boty. Obchody s obuví už první páry boty zaplavily před několika dny. Pojďme se podívat, jaké jsou „in“.

Okouzlete s vinilem

Vinil je látka, kterou výrobci už několik let používají k ušití trendy bot. Vyrábí z nich nejen lodičky a sandály, ale také oblíbené balerínky. Na přelom jarní a letní sezóny si určitě pořiďte tuto obuv s nízkým či vysokým podpatkem. Na trh pravděpodobně přijdou sandály a balerínky doplněné o různé cool pásky, třásně nebo korálkové zdobení. Jsou to téměř univerzální boty, a tak se jen nemusíte bát vzít k jakémukoliv modelu.

Lodičky s otevřenou špičkou

Otevřená špička, vysoký nárt a zavazování k lýtku. Boty, které jsou trochu podobné polobotkám, působí velmi elegantně a sexy. V obchodech si můžete vybrat ze široké škály barev i materiálu. Nejčastěji ale narazíte na kožené v béžovém, bílém, hnědém či zlatém odstínu.

Žabky či pantoflíčky

Do parného počasí platí nejen u výběru svršků, ale i bot pravidlo čím méně tím lépe. Ideální jsou proto lehké žabky či pantoflíčky, se kterými můžete vyrazit k vodě, do zaměstnání nebo třeba do kina. Návrháři jsou tak nápadití, že už toto obutí nepůsobí obyčejně, ale módně. Hodí se ke každému stylu i každému věku. Některé jsou opatřeny páskem, jiné zase malým či širším podpatkem. Navíc se liší tvarem špičky, takže si všechny ženy mohou vybrat podle vkusu.

Nic než klasika

Kdo se nechce inspirovat novými modely a raději zůstává u zaběhnuté klasiky, může si být jistý, že i na něj návrháři pamatovali. I letos budou podle průzkumů hodně oblíbené klasické lodičky ať už s otevřenou či zavřenou špičkou či různě velkým a různě tvarovaným podpatkem. Tradičním modelem se staly také boty na klínu s páskem. Oba druhy bot ženám dodají notnou dávku elegance, která nejlépe vynikne slazená s elegantním oblekem.

Share

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *