štítek: maso


Páj z chutné pečeně

Ptáte se, co se zbylým masem nebo jinou pochoutkou? Proč z ní neudělat další? Zabijete tak dvě mouchy jednou ranou, protože z nich můžete vykouzlit stejně vynikající na druhý den.


Čtěte více

Barevné nudle se zeleninovou omáčkou

Barevné nudle jsou vhodné jako hlavní jídlo. Připravíte ho za 40 minut. Potřeby pro dvě osoby dvě mrkve 100 gramů celeru Jeden malý pórek Jeden stroužek česneku Jedna cibule Jedna malá plechovka loupaných rajčat Jedna polévková lžíce řepkového oleje Dvě lžíce rajského...


Čtěte více

Tajemství zdravého života 6. díl

Dnes se zaměříme na nízkotučná jídla. Do zdravé stravy tuk patří, ale jen v malých dávkách a ve správné formě. Existují dva základní druhy – nasycený a nenasycený tuk. Nasycený tuk je hlavně v živočišných produktech, například v mase, másle, smetaně či...


Čtěte více

Zelné závitky na víně

Docházejí vám napády co vaší početné rodince uvařit k dobrému a sytému obědu? Chcete si navíc dobře pochutnat? Proto vyzkoušejte tento jedinečný recept, který vám jistě zachutná.


Čtěte více