Kosmetika a účesy


Ricinový olej a jeho účinky

Olej ze skočce obecného neboli ricinový olej je využíván už od dob starověkého Egypta. Již v té době se používal jako projímadlo, v současné době se z lékařského hlediska využívá například i k vyvolání porodních bolestí. Široké uplatnění má ricinový olej také...


Čtěte více

Trápí vás pigmentové skvrny?

Trápí vás pigmentové skvrny?

Určité faktory, ať vnitřní nebo vnější, můžou způsobit zvýšenou tvorbu pigmentu melaninu, jako je působení slunce, dědičnost, hormonální změny, záněty a věk, a díky němu vznikají tmavší skvrnky na kůži. Nejčastěji vznikají na viditelných místech (obličej, předloktí), protože sluneční svit jejich tvorbu...


Čtěte více

Page 2 of 3612345...102030...Last »