Kuk!

Diskuzní fórum

Aktuální uživatel: Host Přihlásit Registrovat
Prosím zvažte možnost registrace

Hledat 
Hledat fóra:

UživatelPříspěvek

18.58
23. 9. 2010

Dana

Host

Ahoj

19.18
23. 9. 2010

Dana

Host

Ahoj lidičky, pokud si chcete vydělat peníze jako modelka, rozhodně ne u agentury 365, tam jenom o peníze příjdete. Některé 1 -2x pozvou, zaplatí směšných 300 Kč a to je vše. Jiní nemají ani to štěstí, aby se prošli po molu. Reaguji na zkušenost Kikiny (asi jsi hezká a vysoká), že jezdíš tak často na módní přehlídky. Jsem v kontaktu s děvčaty s kterými jsem absolvovala kurz (bylo nás 9) a všechny jsou stejného názoru. Vybírají i modely, kteří se pro tuto „práci“ nehodí, ať vzhledem, výškou či postavou, proč myslíte, jde jim zejména o peníze. Taky jsem se setkala s tím, že mi bylo zaplaceno až po několika telefonátech.

15.21
19. 10. 2010

Leona

Host

Tak to tedy pěkně děkuji. Taky mě vybrali, i když jako typická modelka úplně přesně nevypadám, měla jsem zájem spíš o focení, ne vystavování na mole. Mám jít na další schůzku a dát zálohu 3.000 Kč na kurz v prosinci. Jak čtu ale vaše zkušenosti, tak z toho dvakrát dobrý pocit nemám. Má ještě někdo něco? Díky.

19.26
7. 1. 2011

Veronika

Host

Ahoj slečny.Tak to jste na tom ještě dobře.Já jsem platila předem kolem 300kč a pak jsem platila 11tisíc.Chtěla jsem se jen fotit a zkusit to,protože mě bývalí přítel ponižoval tak jsem chtěla něco dokázat,ale jak tady píšete.Vezmou každého.Já měřim jen 161cm,ale ohledně fotek po čem jsem toužila je jedno kolik kdo měří.Za ty peníze jsem byla dvakrát na choreografii,na vizáži jsme byli dvakrát,protože nesehnali kadeřníka a fotek jsme dostali 5vyretušovaných,kdo chtěl zbytek musel zaplatit fotografovi 1000kč.

12.49
25. 2. 2011

Monika

Host

Tak mám zájem jít 4.3.2011 na casting do Ostravy.Jsem kluk je mi 14.,ale na dotaz z agentury,mi řekli ,že mám přijít.Ani se mi už nechce,jestli je to jen o vybírání poplatků.Napište mi,někdo,kdo má i dobrou skušenost,nebo nikdo není?

20.12
6. 3. 2011

Marki

Host

ahoj všichni, taky jsem byla na castingu, v Jihlavě, a vybrali mě. Zaplatila jsem zalohu 3.000 kč a ted mám ještě zaplatit nějakých 9.000 kč. škoda že jsem si tohle forum nepřečetla dřív.. Každopádně ve smlouvě je napsáno, že pokud smlouvu zruším nebo nedoplatím zbytek, budu muset zaplatit pokutu ve výši 5.000 kč !!!!!! Jsou to vydřiduši první třídy… pochybuju že nebudu muset zbytek doplacet nebo dokonce že by mi peníze vrátili, to asi ne e. ale aspon jsem to o nich zjistila ted a tady!!! Takhle přijdu jenom o 8.000 kč a ne o 12.000 kč !! Bože, co bych si za ty prachy mohla všechno pořídit…Cry

12.44
3. 4. 2011

PAVLA

Host

KOUKÁM,ŽE TO NENÍ JEN V PCE TAM JSEM DĚLAL MODELKU NA SMLOUVU 1.ROK CHTĚLA JSEM ODEJÍT DŘÍVE NA TO CHOVÁNÍ JAK SE CHOVÁ,JEŠTĚ VYPADÁ JAK UCHYLÁK NEMOŽNĚ KALHOTY  POMALU KE KRKU A KOŠILI U VNITŘ STARŠÍ A FOTÍ U SEBE DOMA VE FOTOATELIÉRU A JEŠTĚ TAM JE ZIMA A CO S ETÝČE CHOREOGRAFIE ŘEKNE AŤ SE SCHOVÁME ZA ROH AŽ TO ODCHODÍME A ÚPAK ŘVE KDE JSEM A MALUJE SI NA SKLO PRSTEM JAK MÁME CHODIT A JEŠTĚ ZAČAL PONOIŽOVAT TAK JSEM ŘEKLA,ŽE TAKHLE SE KE MĚ CHOVAT NEBUDE  ŘEKLA JSME MU SVÉ A ODEŠLA JSEM VŠICHNI MŠ DRŽELI AŤ ZA NÍM NEJDU,ABYCH MU NĚCO NEPROVEDLA A ODEŠLA JSEM JA Z MODLINGU OD NĚJ A ODEŠLI DALŠÍ AKORÁT KAŽDY MĚSÍC TAHAL Z NÁS 300KČ A PAK ZA FOCENÍ NECELÉ 3000KČ PAK JSME SI MĚLI NA NET SESTAVIT FOTA JAK SE NÁM LÍBÍ A STEJNĚ SI TO UĎÁL PODLE SVÉHO A JEŠTĚ MĚLY FOTA BÝT JEN ROK NA NETU A JSOU TAM STÁLE TO MI BYLO 18 LET A TEĎ 25 A STÁLE TAM JSOU, TAK KDO CHCE JÍT DO PARDUBIC TAK NA STRÁNKÁCH http://WWW.MODELINGSERVIS.CZ SE  PODÍVEJTE A NECHOĎTE PO PARDUBICÍCH TO MÁ POŘÁD HLEDÁME NOVÉ TVÁŘE ATD. ALE  JAK KOUKÁM  TO LIDÉ STRHÁVAJÍ TAK POZOR NA NĚJ

10.53
26. 5. 2011

Renata

Host

Ahoj,právě dnes mám jít se svou 12letou dcerou na 2schůzku.Ona se moc těší,touží něco dokázat,pomoci v naši svízelné situaci.Já si její odvahy moc vážím,ale bojím se sklamání,k tomu jsem rozvedená se 2ma dětmi.Peníze na kurz+foto,bych si musela půjčit a znamenalo by to pro mě značnou zátěž.Nechápu,vážně jsou mezi námi takové hieny?Vlastně to není nic nového.Takže vůbec nikdo nemá dobrou skušenost??Děkuju

11.02
27. 7. 2011

Nikita

Host

Ahoj, absolutně se všemi souhlasím. Zaplatila jsem za fotky, které nestály vůbec za nic, některé byli dokonce rozmazané. Při účasti na školení choreografie, jsme chodily po chodbě hotelu, kde občas prošli také cizí lidé. Bylo to naprosto neprofesionální a nepříjemné. Na  módní přehlídku mě pozvali jednou. Bohužel jsem zrovna nemohla a už se nikdy neozvali. Hlavně lituji těch peněz. Je taky pravdou, že ke spolupráci vybírají kohokoli (výška, váha). Myslím si, že neprofesionální vystupování této „agentury“ by mělo vyjít více na povrch, aby už nenaletěli další lidé. Mějte se hezky

11.59
6. 9. 2011

darina

Host

Zdravím všechny a varuji další,neplaťte to co se tady píše je pravda.Taky jsem zaplatila 1 přehlídka a nic ještě jsem musela urgovat peníze za přehlídku.Fotky jsou mi na nic,špatné rozmazané.Takže neplaťte .nebo dopadnete jak já a další.Cry

Reagovat

Reagovat na téma: Studio 365

Jméno Hosta (vyžadováno):

Email Hosta (vyžadováno):

Reakce na téma:

Publikovat Nový PříspěvekEmotikony

Guest URL (required)

Vypočítejte příklad!
Kolik je součet:
5 + 3

Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell

Hledat