| Uživatel | Příspěvek |
|
19.10 15. 10. 2009
| sandii
Host
| | | |
|
| |
|
|
Dobrý den, chci Vás varovat před modelingovou agenturou Studio 365 z Valašského Meziříčí, jejich chování je naprosto neprofesionální a jen tahají z lidí peníze…. Nenaleťte jako já a ostatní mladí lidé, kteří se nechali zlákat představou, že nám tato agentura zajistí fotografie a práci na úrovni…. Za přehlídku dávají 300,-Kč a jdete max. 2x, pak už Vám nezavolají…. musí zaangažovat nové ovečky, které znovu zaplatily za kurz přes 11000,-Kč….
|
|
|
20.33 7. 12. 2009
| Ovecka
Host
| | | |
|
| |
|
|
JJ bohuzel patrim mezi ty co se uz nachytali:(
|
|
|
20.33 7. 12. 2009
| Ovecka
Host
| | | |
|
| |
|
|
|
|
|
20.33 7. 12. 2009
| Ovecka
Host
| | | |
|
| |
|
|
|
|
|
13.19 8. 12. 2009
| Ovecka
Host
| | | |
|
| |
|
|
Muze se te zeptat na jmeno jestli se nahodou nezname nebo jsem spolu nebyli na tom kurzu nebo na prehlidce.
|
|
|
20.39 15. 12. 2009
| natalka.369
Host
| | | |
|
| |
|
|
Ahoj reaguji na stížnosti ohledně modelingové agentury z Valešského Meziříčí Studio 365.Vidím že nejsem jediná kdo se takhle spálil a souhlasím se vším co jsem se tady o nich dočetla a nejlepší na tom je že v mém případě mi nejsou schopni ani ubohých 300,- poslat už na ně čekám víc jak čtvrt roku a abych vám pravdu řekla myslím si že už je ani nedostanu.Volala jsem do téhle firmy už nesčeně krát a pokaždé jsem byla odbyta stéjnými slovy jako že už mi to budou posílat a že mají spoustu práce atd….!Jejich chování je absolutně neprofesijonální a drzé, a jk jím to na konkurzu šlo, to jejich přetvařování.
|
|
|
11.09 19. 1. 2010
| jana
Host
| | | |
|
| |
|
|
Příspěvek upraven dne 11.14 – 19. 1. 2010 uživatelem jana
Nezbývá než souhlasit, mám s touhto agenturou stejné zkušenosti.
|
|
|
11.27 3. 2. 2010
| Lucka
Host
| | | |
|
| |
|
|
Ahoj všichni,já na tom byla taky…..když mě řekli ať přijdu podruhé,přišla jsem a divila se že vybraly podle mě i tyí,kteří v tomhle nemají co dělat,ale byly tam většinou s maminkama,a ty pod vidinou že jejich dcerunka udělá kariéru zaplatí a udělají cokoliv.A na tom oni těží!!!!!!Ve finále z nich teda vylezlo že chcou peníze,ale naštěstí rozum zvítězil….Přece hledám práci abych měla peníze a ne abych je ještě někomu strkala!!!!!!Kdyby byly solidní tak peníze nechcou a budou vědět že sem jim to za Vás vrátí…… takže už by se lidi měli v téhle zkurvené době probrat!!!!!!!!
|
|
|
11.13 18. 2. 2010
| brrrrr
Host
| | | |
|
| |
|
|
|
9.32 11. 3. 2010
| model
Host
| | | |
|
| |
|
|
Tak jak se jim budeme bránit?
Když o tom budete jenom psát to nám nepomůže.
m.
|
|
|
16.57 22. 3. 2010
| jjjj
Host
| | | |
|
| |
|
|
|
8.09 26. 3. 2010
| Hanka
Host
| | | |
|
| |
|
|
Bohužel musím reagovat,taky jsem byla napálena.VŠE CO SE TU PÍŠE JE PRAVDA!! Peníze potom možná dvě přehlídky.NEPLAŤE ABY JSTE NENALETĚLI JAK MI.
|
|
|
15.18 9. 4. 2010
| modelka
Host
| | | |
|
| |
|
|
Souhlasím s vámi se všemi. Jsem také jedna z nich, co se nechala nachytat… Mrkněte sem /web.quick.cz/studio365/, na tvorbu, není ten Mirek náhodou Mráz? Když jsem se informovala o téhle agentuře, nikde jsem nenašla nic negativního a proto jsem do toho šla. Kdybych tehdá našla to co dnes tady, určitě bych do toho nešla. Doufám, že tímto pomůžeme ostatním, kteří se rozhodují být modelkou nebo modelem… !
|
|
|
13.13 3. 5. 2010
| Nikita
Host
| | | |
|
| |
|
|
No to je supr, já zaplatila zálohu na kurz a teď čtu tohle!!!! Jsem odhodlaná získat zálohu zpátky, jen se v podstatě nemám čím bránit. Máte někdo radu? Kromě toho, že budu muset jet až do Valmezu, s čímž počítám…
A.
|
|
|
21.56 11. 5. 2010
| Kristýna
Host
| | | |
|
| |
|
|
Příspěvek upraven dne 20.57 – 11. 5. 2010 uživatelem Kristýna
Ahojky, já už jsem zaplatila plnou částku za kurz. Prvně jsem si zjišťovala něco o agentuře, ale nic jsem nenalezla a teď se dozvídám toto. Opravdu nevím co dělat.
|
|
|
|
|
Ahoj!
Prosím Vás řekněte mi někdo,že to není pravda!!!Dnes jsem volala do agentury a potvrdila účast na druhý casting,kde by se měla domlouvat platba. . .Nemohu tomu uvěřit!?!
Lidi jsou svi. .
Má to být v Jihlavě 19.5.2010 hotel EDEN!Já bych tam na mě vlítla a udělal alespoň pěknou scénu
Pořád se mi tomu nechce věřit!Je tu ještě někdo takový,co by tam měl jít?
|
|
|
10.13 18. 5. 2010
| Anetka
Host
| | | |
|
| |
|
|
Ahojky,
taky jdu na druhou schůzku. A chystám si „výstup“. Neni to ale Jihlava. Nechci dělat velkou scénu, ale rozhodně budu chtít spoustu vysvětlení.
Už jsem se smířila s tím, že tudy cesta do modelingu nevede. Pročetla jsem už příliš mnoho takovýchto diskuzí….
Bohužel, budu muset ráno zase vstávat v 5 do práce …. ……… 
|
|
|
11.49 28. 5. 2010
| kikina
Host
| | | |
|
| |
|
|
Tak nevím, já jsem byla včera na přehlídce v Brně a jsem spokoená. Mám u agentury Studio 365 tak 2-3 přehlídky měsíčně a nestěžuju si. Včera jsem byla s holkama, které díky agentuře pracují i v zahraničí a taky mají dost práce. Kikina
|
|
|
|
|
zdravim,sem rád že sem tohle čtení našel,protože vybrali mého syna jako modela,je nadšenej a chtějí 11 táců,tak že maj u mě smůlu.Nevite někdo o jiných modelingovych agenturách? dan
|
|
|
10.21 2. 9. 2010
| kikina
Host
| | | |
|
| |
|
|
A ještě si myslím, že nejde jen o agenturu. Některé holky si myslí, že je vybrali a nemusí pro práci nic dělat. Jela jsem na casting do Prahy a byla jsem z agentury jediná, ikdyž nabídka šla zároveň osmi modelkám z téthle agentury.
|
|