Kuk!

Diskuzní fórum

Aktuální uživatel: Host Přihlásit Registrovat
Prosím zvažte možnost registrace

Hledat 
Hledat fóra:

UživatelPříspěvek

19.10
15. 10. 2009

sandii

Host

Dobrý den, chci Vás varovat před modelingovou agenturou Studio 365 z Valašského Meziříčí, jejich chování je naprosto neprofesionální a jen tahají z lidí peníze…. Nenaleťte jako já a ostatní mladí lidé, kteří se nechali zlákat představou, že nám tato agentura zajistí fotografie a práci na úrovni…. Za přehlídku dávají 300,-Kč a jdete max. 2x, pak už Vám nezavolají…. musí zaangažovat nové ovečky, které znovu zaplatily za kurz přes 11000,-Kč….Confused

20.33
7. 12. 2009

Ovecka

Host

JJ bohuzel patrim mezi ty co se uz nachytali:(

20.33
7. 12. 2009

Ovecka

Host

20.33
7. 12. 2009

Ovecka

Host

13.19
8. 12. 2009

Ovecka

Host

Muze se te zeptat na jmeno jestli se nahodou nezname nebo jsem spolu nebyli na tom kurzu nebo na prehlidce.

20.39
15. 12. 2009

natalka.369

Host

Ahoj reaguji na stížnosti ohledně modelingové agentury z Valešského Meziříčí Studio 365.Vidím že nejsem jediná kdo se takhle spálil a souhlasím se vším co jsem se tady o nich dočetla a nejlepší na tom je že v mém případě mi nejsou schopni ani ubohých 300,- poslat už na ně čekám víc jak čtvrt roku a abych vám pravdu řekla myslím si že už je ani nedostanu.Volala jsem do téhle firmy už nesčeně krát a pokaždé jsem byla odbyta stéjnými slovy jako že už mi to budou posílat a že mají spoustu práce atd….!Jejich chování je absolutně neprofesijonální a drzé, a jk jím to na konkurzu šlo, to jejich přetvařování.Yell

11.09
19. 1. 2010

jana

Host

Příspěvek upraven dne 11.14 – 19. 1. 2010 uživatelem jana

Nezbývá než souhlasit, mám s touhto agenturou stejné zkušenosti.

11.27
3. 2. 2010

Lucka

Host

Ahoj všichni,já na tom byla taky…..když mě řekli ať přijdu podruhé,přišla jsem a divila se že vybraly podle mě i tyí,kteří v tomhle nemají co dělat,ale byly tam většinou s maminkama,a ty pod vidinou že jejich dcerunka udělá kariéru zaplatí a udělají cokoliv.A na tom oni těží!!!!!!Ve finále z nich teda vylezlo že chcou peníze,ale naštěstí rozum zvítězil….Přece hledám práci abych měla peníze a ne abych je ještě někomu strkala!!!!!!Kdyby byly solidní tak peníze nechcou a budou vědět že sem jim to za Vás vrátí……Yelltakže už by se lidi měli v téhle zkurvené době probrat!!!!!!!!

11.13
18. 2. 2010

brrrrr

Host

V Olmiku nebo Brne??

9.32
11. 3. 2010

model

Host

Tak jak se jim budeme bránit?

Když o tom budete jenom psát to nám nepomůže.

m.

16.57
22. 3. 2010

jjjj

Host

sem strašně rád že sem narazil tady na ten odkaz protože sem taky byl vybranej studiem 365 a sem pozvanej na další sezení snima a projednat placení (ta částka kterou mám platit je 18 000kč nesmislné),byl sem odhodlanej tuto položka zaplatit,ale kdyš sem si přečet všechny názory na tuto agenturu tak jim nezaplatim ani korunu stim at nepočítaj:)YellYellYell

8.09
26. 3. 2010

Hanka

Host

Bohužel musím reagovat,taky jsem byla napálena.VŠE CO SE TU PÍŠE JE PRAVDA!! Peníze potom možná dvě přehlídky.NEPLAŤE ABY JSTE NENALETĚLI JAK MI.

15.18
9. 4. 2010

modelka

Host

Souhlasím s vámi se všemi. Jsem také jedna z nich, co se nechala nachytat… Mrkněte sem /web.quick.cz/studio365/, na tvorbu, není ten Mirek náhodou Mráz? Když jsem se informovala o téhle agentuře, nikde jsem nenašla nic negativního a proto jsem do toho šla. Kdybych tehdá našla to co dnes tady, určitě bych do toho nešla. Doufám, že tímto pomůžeme ostatním, kteří se rozhodují být modelkou nebo modelem… !

13.13
3. 5. 2010

Nikita

Host

No to je supr, já zaplatila zálohu na kurz a teď čtu tohle!!!! Jsem odhodlaná získat zálohu zpátky, jen se v podstatě nemám čím bránit. Máte někdo radu? Kromě toho, že budu muset jet až do Valmezu, s čímž počítám…

A.

21.56
11. 5. 2010

Kristýna

Host

Příspěvek upraven dne 20.57 – 11. 5. 2010 uživatelem Kristýna

Ahojky, já už jsem zaplatila plnou částku za kurz. Prvně jsem si zjišťovala něco o agentuře, ale nic jsem nenalezla a teď se dozvídám toto. Opravdu nevím co dělat.

14.20
13. 5. 2010

:-(

Host

Ahoj!

Prosím Vás řekněte mi někdo,že to není pravda!!!Dnes jsem volala do agentury a potvrdila účast na druhý casting,kde by se měla domlouvat platba. . .Nemohu tomu uvěřit!?!

Lidi jsou svi. .

Má to být v Jihlavě 19.5.2010 hotel EDEN!Já bych tam na mě vlítla a udělal alespoň pěknou scénuYell

Pořád se mi tomu nechce věřit!Je tu ještě někdo takový,co by tam měl jít? 

10.13
18. 5. 2010

Anetka

Host

Ahojky,

taky jdu na druhou schůzku. A chystám si „výstup“. Neni to ale Jihlava. Nechci dělat velkou scénu, ale rozhodně budu chtít spoustu vysvětlení. 

Už jsem se smířila s tím, že tudy cesta do modelingu nevede. Pročetla jsem už příliš mnoho takovýchto diskuzí….

Bohužel, budu muset ráno zase vstávat v 5 do práce …. Cry………LaughLaugh

11.49
28. 5. 2010

kikina

Host

Tak nevím, já jsem byla včera na přehlídce v Brně a jsem spokoená. Mám u agentury Studio 365 tak 2-3 přehlídky měsíčně a nestěžuju si. Včera jsem byla s holkama, které díky agentuře pracují i v zahraničí a taky mají dost práce. Kikina

14.30
1. 6. 2010

dan

Host

zdravim,sem rád že sem tohle čtení našel,protože vybrali mého syna jako modela,je nadšenej a chtějí 11 táců,tak že maj u mě smůlu.Nevite někdo o jiných modelingovych agenturách? dan

10.21
2. 9. 2010

kikina

Host

A ještě si myslím, že nejde jen o agenturu. Některé holky si myslí, že je vybrali a nemusí pro práci nic dělat. Jela jsem na casting do Prahy a byla jsem z agentury jediná, ikdyž nabídka šla zároveň osmi modelkám z téthle agentury.

Reagovat

Reagovat na téma: Studio 365

Jméno Hosta (vyžadováno):

Email Hosta (vyžadováno):

Reakce na téma:

Publikovat Nový PříspěvekEmotikony

Guest URL (required)

Vypočítejte příklad!
Kolik je součet:
2 + 9

Confused Cool Cry Embarassed Frown Kiss Laugh Smile Surprised Wink Yell

Hledat